Muhammad Irfan, selamat datang ke dunia yang fana’.

Sesaat melihat isteri meraung, merintih, meronta

sakit ketika hendak melahirkan anak, menginsafkan aku

betapa KUATnya seorang wanita.

Advertisements

12 Respons to “Muhammad Irfan, selamat datang ke dunia yang fana’.”

  1. Maka tanya apakah kita sesetia dan setabah DIA dalam mengorbankan dirinya

  2. dapat org baru ye… tahniah…

    ziarah ke rumah kamu..

  3. Tahniah! Jaga isteri & anak baik-baik, ye? 🙂

  4. salam..
    tahniah! smoga bahgia sepanjang usia..

  5. SI DUGONG Says:

    Selamat menukar lampin hahaha

    Setakat manalah insafnya seorang lelaki, jauh di sudut hati nak gak kawin lagi hahaha

  6. tahniah!!! 🙂

  7. salam. tahniah!
    =)

  8. Tahniah Amir. Semoga dia jadi anak yang soleh.

  9. SHIMI, kesetiaan dan pengorbanan seorang isteri dan ibu, memang berada di dalam ‘kelasnya’ yang tersendiri. Mereka, hebat!

    tasikmerah, Amyz, cik sepi,demyna,daun,Nissa’ Yusof,tuan tanah, terima kasih banyak2 dan semoga doa2 kamu, makbul.

    SI DUGONG, kita sebagai suami dan ayah, tepuklah dada sendiri 🙂

  10. abang lan!

    masyaAllah!! tak sangka nya abang lan dah ade baby boy!! i know it’s a little bit late but apa2 pun, many congratulations!!! excited sangat!! haha..

    kira2 skrg baby dah 4 bulan. mesti dah besar! semoga baby ni menjadi anak yg soleh! kirim salam pada isteri dan family (macam la diorg kenal saya pun tapi x kisah laa.. tumpang gembira. hehe..)

    salam dari perantauan,
    deyna

  11. amirmukhriz Says:

    terima kasih deyna. insyaAllah akan saya sampaikan salam tersebut 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: