Perutusan Raya 2008

Okey. Selamat Hari Raya yang dah lepas.

Ampun maaf zahir dan batin. Kira kosong-kosong lah ya.

Halalkanlah makan minum, dan apa-apa yang berkaitan.

Terima kasih.

(Dekat office aku, hari ni, ada beberapa orang bergurau minta duit raya. Agak-agak, kalau time tu aku buka wallet dan hulur barang seringgit dua, okey juga, kan? Huh. Kanak-kanak. Memang suka bergurau.)

Advertisements

5 Respons to “Perutusan Raya 2008”

  1. Samalah kita bermaaf-maafan. Idea yang baik dan afdal kalau nak bagi duit raya

  2. salam syawal dari bumi Dublin, Ireland.. jemput2lah singgah ke blog hamba.. 🙂

  3. SyafiqHenry Says:

    Assalamualaikum, Mu ade mane la ni?
    aku duk Sarawak.
    Selamat ngintu ari raya..
    Contact aku d uk6737@gmail.com

  4. amirMukhriz Says:

    SHIMI, JHaZKiTaRo, selamat hari raya aidilfitri. Semoga kamu diberkati Tuhan.

    SyafiqHenry, jauhnya, dari Kemaman ke Sarawak 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: