Komuter dan Kereta

Waktu aku naik komuter dulu, sempat aku habiskan banyak novel. Tapi, dah naik kereta sekarang, tak banyaklah kesempatan untuk aku membaca. Begitu, cerita rakan aku.

Ada betulnya. Waktu mula-mula kerja kat tempat yang dah tak berapa baru ni, aku naik komuter juga. Buku Charlies and the Chocolate Factory aku jadikan teman. Sempat aku habiskan 2/3 buku. Kemudian, aku stop naik komuter, naik kereta, baki 1/3 buku tu, dah tak tersentuh!

Adoi.

Hm. Pagi ni, aku naik komuter. Kembali.

Advertisements

Satu Respons to “Komuter dan Kereta”

  1. blog yang bagus, ape kate try pegi visit blog saye ni plak kalau nak tahu info yang unik dan elegan di http://tolongsenyap.blogspot.com ,try visit erk,…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: